İTSO Başkanı Yılmaz, Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kuruluna Katıldı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Antakya TSO Başkanı Hikmet Çinçin ile birlikte İstanbul’da düzenlenen Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kuruluna katıldı.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Genel Kurulda yaptığı konuşmasında, 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası kobilerin ve üyelerin sorunları, İskenderun Körfezinin genel durumu, depremin bölge ticaretine etkileri, finansal sorunlar, kredi destekleri, insanların barınma sorunları başta olmak üzere yaşanan sorunları anlattı.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası, DIHK ve TOBB tarafından 1994 yılında kurulmuştur. AHK Türkiye, daha kurulduğu yıl içinde bir Alman Dış Ticaret Odası (AHK) niteliğini de kazanmıştır.

AHK Türkiye kuruluşundan bu yana Alman ve Türk şirketleri arasındaki iş birliğini teşvik etmekte ve her iki ülkede ticari faaliyetlerinin geliştirilmesi ve genişletilmesinde destek olmaktadır.

AHK Türkiye, Türk hukukuna tabi bir odadır. Aynı zamanda “Oda” statüsüne sahip yegâne ikili oda olma özelliğini de taşımaktadır.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>