DEPREMZEDELERE DAYANIŞMA GÖNÜLLÜLERİ MORALİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Yüzyılın felaketinin vurduğu depremler sonrasında İskenderun Mustafa Kemal Mahallesinde günlük 10 ton arıtmalı su ihtiyacının karşılandığı, 40 adet çamaşır makinesi ile yıkama yapılabilen, çocuklar için oyun, kreş, ders, etüt ve yaşam alanı bulunan, günde iki öğün yemek çıkarılan dev çadır ile kompleks depremzedelerle ünlüleri ağırladı.

Türkiye Dayanışma Gönüllüleri’nin ünlü üyeleri tiyatro ve sinema oyuncusu Cengiz Bozkurt, Sanatçı Erdal Güney ve Hataylı dizi oyuncusu Uğur Aslan İskenderun’a geldi.

Gerçekleştirilen etkinlikte Tiyatrocu ve sinema oyuncusu Cengiz Bozkurt Gölcük depreminde kurulan Türkiye Dayanışma Gönüllüleri hareketinin 24 yıl aradan sonra kabuğuna çekilen gönüllülerinin 6 Şubat depremiyle yeniden deprem bölgesinde yaraları sarma ve dayanışma için bir araya geldiğini söyledi.

Hataylı dizi oyuncusu Uğur Aslan da, bu bölgenin tarihte 7 defa yıkılıp yeniden ayağa kalktığını, sekizincisinde de yeniden kurmak, ayağa kaldırmak için hep beraber büyük bir dayanışma örneği sergileyeceklerini ifade etti.

Dayanışma Gönülleri hareketine katkı veren gönüllülerin de duygularını paylaştığı etkinlikte böylesi bir felaketin yaralarını sarmada destek olan herkese teşekkür ederek düşüncelerini dile getirdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>