Ramazan Bayramı’nda Yağışlı Hava Etkili Olacak

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürü Şahin Şahbaz, bayramın birinci gününde kıyı Ege, Batı Akdeniz’in kıyı kesimi, Güneydoğu Anadolu’nun batısı hariç yurdun tamamında yağış beklendiğini söyledi.

Şahbaz, Ramazan Bayramı’ndaki hava tahminlerine ilişkin bilgi verdi.

Deprem bölgesi bayramda yer yer yağışlı

Bayramın birinci günü deprem bölgesi Hatay, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş çevrelerinde ve Malatya’da sağanak beklendiğini, diğer şehirlerde yağış beklenmediğini belirten Şahbaz, bayramın diğer günlerine ilişkin şunları kaydetti:

“Bayramın ikinci günü cumartesi Osmaniye, Adana’nın kuzey kesimleri ve Hatay’ın kıyı kesimleri, Kahramanmaraş’ın batısında yağışlar var. Deprem bölgesinin geri kalanında yağış beklemiyoruz, sabah parçalı bulutlu, öğleden sonra çok bulutlu olacak. Bayramın üçüncü günü ise yine Hatay’ın kıyı kesimleri, Osmaniye, Adana’nın doğusu ve kuzeyi Kahramanmaraş’ın tamamı, Adıyaman, Elazığ, Malatya çevreleri ve Diyarbakır’da sağanak ve gök gürültülü sağanak bekliyoruz.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>