YÜKSELİŞ KOLEJİNDEN ERASMUS PROJESİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Yükseliş Koleji Fen ve Anadolu Lisesi KA-210-SCH000082730 numaralı “Avrupa Kültürel Mirasi” konulu projesi Letonya Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Proje 2 yıl sürecek ve Letonya koordinatörlüğünde Türkiye ve İtalya ile ortak yürütülecek. Bu proje kapsamında, belirlenen tarihlerde Yükseliş Koleji öğretmen ve öğrencileri Letonya ve İtalya’daki okullara giderek ders gözlemi yapacak.
Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, okul eğitiminde kaliteyi arttırmayı ülkeler arası iş birliğini geliştirmeyi amaçlayan ve ülkemizin geçtiği bu zor dönemde şehrimizin kültürel mirasına tanıtmaya yönelik, Avrupa Birliği Erasmus projesinin okulumuz Yükseliş Kolejiyle ortak yürütülecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aykut Davut Öktem, projede emeği geçen Fen ve Anadolu Lisesi proje sorumlusu, matematik öğretmeni Ali Emir Öz’e teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>