CHP Hatay Milletvekili Adayı KARA: “Sana Söz! Yeni Baharlar Gelecek!”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım KARA ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin diğer adayları seçim çalışmalarına; Belen, İskenderun ve Arsuz ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek başladı.

“Sana Söz! Yeni Baharlar Gelecek!” sloganıyla seçim startını veren milletvekili adayı KARA, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde hayatın kaybeden vatandaşların kabirlerini ziyaret etti. Deprem sonrası kendi acılarını unutarak her daim vatandaşın yanında olan milletvekili adayı KARA, kabir ziyareti sonrası basına verdiği demeçte “depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, partililerimize ve basın emekçileri ile vatanı uğruna canlarını vermiş şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.” dedi.

Milletvekili Adayı KARA; “Söz verdik!”

CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım KARA önce memleketi olan Belen sonra İskenderun ve son olarak Arsuz İlçe Başkanlıklarında STK temsilcileri, basın emekçileri, ilçe yönetimleri, gençlik kolları, kadın kolları ve partililer ile bir araya geldi. Milletvekili adayı KARA yaptığı konuşmalarda; “depremin acı izlerini silerek ilçelerimizi yaşanabilir güzel günlerine geri döndüreceğiz. Bunun için omuz omuza çalışıp birlikte mücadele vereceğiz. Çünkü söz verdik. Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan halkımızı kurtarmak için söz verdik. Ülkemize yeniden baharlar getirmek için söz verdik. Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için söz verdik.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>