BİR KAHVE, BİRÇOK HİKÂYE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Yeni yıla güzelliklerle girelim. Engelli Atölyesine uğramak için bir kahveden feragat ediniz haberimize duyarlılık gösteren X vatandaşımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Engelleyim Engel Tanımam Dernek Başkanı Kamil Göçmen, Asi Haber Gazetesini ziyaret etti.

Yeni yıla girerken birbirimizi gözeterek girebilmenin anlam ve önemini paydaşlık yaptığımız Kamil Göçmen, Engelli Atölyesi hakkında gazetemize bilgiler verdi.

Bizler farklı yaşamlar sürüyor olabiliriz. Âmâ aynı havayı soluyor, aynı dünya’yı paylaşıyoruz. Bu nedenle büyük emekler ile yaptığımız el işleri’nin İskenderun halkı tarafından görülmesini istiyoruz.

Sadece uğramanız dahi bize moral ve motive sağlayacaktır. Çalışmalarımızın yanında sosyal etkinliklerimiz ve kurslarımız da fayda gören birçok engelli bireylerimiz bu çatı altında bulunmaktadır dedi.

Engelleyim Engel Tanımam Dernek Başkanı Kamil Göçmen, ziyaretinde el emeği işlenmiş bir koltuk yastığını gazetemize  armağan etti .

Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>