Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay’ın Erzin ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı.

Hürriyet Mahallesi Hanifi Soylu Bulvarı üzerindeki 71 iş yerinin yapılacağı sanayi sitesinin temel atma töreni Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın katılımı ile gerçekleşti.08 Kasım 2022 Salı günü saat 11.00’de Erzin ilçemizde faaliyete girecek olan Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin temel atma törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Erzin Kaymakamı Osman Demir, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Erzin Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İrfan Bila, ilgili kurum yetkilileri ve bölge esnafımız katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Küçük Sanayi Sitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İrfan Bila, 1980 yılında yapılan iş yerlerinin artık yıkılmaya yüz tuttuğunu belirterek, “40 yılı aşkın zaman içerisinde bu işyerleri kullanılamaz hale geldi. Bu zaman içerisinde yeni sanayi sitesi için defalarca girişimde bulunduk, fakat bir türlü bir adım ileriye gidememiştik. Bir önceki Belediye Başkanımız Kasım Şimşek’in girişimleriyle yeni bir atılım yaptık ve şimdiki Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu’nun uzun uğraşları sayesinde bu hale getirdik. Bölge milletvekillerimizin yanında bakanımızın da hakkını yememek gerek, onların da çok büyük katkıları oldu” dedi.
Vali Doğan, “Erzin Küçük Sanayi Sitesinin başta ilimize, Erzin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sanayi sitesinin hayata geçmesinde emeği bulunanlara teşekkür ediyorum.” diyerek kurulacak olan sanayi sitesinin ve Organize Sanayi Bölgelerinin İlimiz ekonomisine olan katkılarına dikkat çekti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>