Hatay, Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

  06.11.2022 tarihinde Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde hain terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer için cenaze töreni düzenlendi.

07 Kasım 2022 Pazartesi günü Altınözü ilçesi Tokdemir Mahallesinde ikindi namazına müteakip İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidimizin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı, dualar eşliğinde defnedilmek üzere götürüldüğü Tokdemir Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş’in yanı sıra, şehidimizin ailesi, Hatay Milletvekilleri TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, İsmet Tokdemir, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 2. Hudut Alay Komutanı Tarık Çetin, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, kurum il müdürleri, askeri erkan, Şehidimizin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Henüz 23 yaşında ve bekar olan şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer’in tabutunun sarılı olduğu al bayrağımız Şehidimizin babası Mehmet Esmer’e, çerçeveli fotoğrafı ise annesi Meryem Esmer’e, Vali Doğan ile Bakan Yardımcısı Ergüneş tarafından sabır ve başsağlığı temennileriyle teslim edildi.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır, aziz milletimize baş sağlığı dileriz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>