İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ BUGÜN TOPLANIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Bugün 02.11.2022 Çarşamba günü Saat 15.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülecek.

Gündem Maddeleri is şöyle:

GÜNDEM:

1) İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi V. Etap (Kent Merkezi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

2) İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi VI. Etap (Büyükdere Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

3) İskenderun sınırları içerisinde “İskenderun İlçesi VII. Etap (Cırtıman Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

4) İskenderun Meydan Mahallesi 3587 parsel ve yakın çevresinin bulunduğu alanın 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğine göre yeniden düzenlenmesine yönelik hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi.

5) Mülkiyeti Belediyemize ait İskenderun Şevre Mahallesi 2630 ada 1 parsel sayılı taşınmazın, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketine (Toroslar EDAŞ) 31.12.2042 tarihine kadar bedelsiz olarak tahsis edilmesi ve Belediye Başkanına tahsis protokolünü imzalama yetkisi verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü teklifi.

6) 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesine göre ARALIK/2022 ayı olağan meclis toplantısının tarih ve saatinin belirlenmesi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>