İskenderun İzmir Marşı’yla İnledi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıt Alanında Anadolu Rock Müziğinin sevilen ismi Kıraç genç yaşlı binlerce hayranıyla buluştu.

Sahneye alkışlar arasında çıkan, kendi tarzı ve sesiyle İskenderunluya unutulmaz bir gece yaşatan Kıraç sahnede, hayranları ise alanda Cumhuriyet bayramını kutlama coşkusunu doyasıya yaşadı.

Atatürk alanını dolduran İskenderunluların Cumhuriyet Bayramını kutlayan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, daha sonra teşekkür edip çiçek takdim ettiği Kıraç konserine kaldığı yerden devam etti.

Konseri binlerce Kıraç hayranı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve Protokol üyeleri de eşleri ellerinde şanlı Türk Bayraklarıyla izledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>