8 Özel Genç Kızın ‘Gelinlik Giyme’ Hayalleri Gerçek Oldu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen, Eğitimciler Tuğçe ve Şeyda Sürer’in yoğun çaba harcayarak yaptıkları proje engelli özel bireylerden büyük karşılık buldu.

Engelsiz Yaşam Atölyesi “Hayaller gerçek oluyor” projesi kapsamında burada çeşitli kurslar alan 8 özel genç kız için İskenderun Belediyesinin de destek verdiği bir etkinlik düzenlendi. ‘Hayaller gerçek oluyor’ projesi adı altında gelinlik giymek isteyen 8 engelli genç kızın hayallerini süsleyen gelinlik giyme imkanı sağlandı. Gelinlik giyme hayalleri gerçekleştirilen genç kızların aileleri, Engelsiz Yaşam Atölyesi eğitimcileri ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da organizasyona katıldı.

İskenderun Belediyesi Engelsiz Yaşam Atölyesi önünde yapılan organizasyonda gelinlik giymiş genç kızlar, birlikte eğitim alan erkek arkadaşları çalınan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Gelinlikler içinde etrafına mutluluk saçan genç kızlarla samimi bir sohbet eden ve onlarla birlikte müzik eşliğinde oynayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı “Bugün gerçekten çok güzel bir etkinlikteyiz. Hayallerini gerçeğe dönüştürdüğümüz kızlarımızla birlikteyiz. Mutluluklarına ortak olduk” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>