Anneden Sonra Bebeği de Yaşama Tutunamadı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Geçen yıl Ekim ayında coronavirüse yenik düşen 8 aylık hamile 26 yaşındaki Burcu Kırılmış, ilk çocuklarını kucağına alamadan hayatını kaybetmiş geride gözü yaşlı bir eş ve sezaryenle dünyaya getirilen kız bebeklerini geride bırakmış, başta eşi Taner Kırılmış, ailesi ve sevenlerini derinden üzmüştü.

Eşini toprağa vermenin acısını yaşayan HBB İtfaiye personeli baba Taner Kırılmış, 8 aylık olarak dünyaya gelen ve kuvözde hayata tutunmaya çalışan Zehra bebeğiyle teselli oluyordu. Annesinden bir yıl sonra tedavi altında bulunduğu yoğun bakımda bulunan 8 aylık dünyaya gelen Zehre bebek de yaşama veda etti.

Geçen yıl 5 Ekim’de 8 aylık eşi Burcu Kırılmış’ı, bebeğini kucağına alamadan covit’e yenik düşerek kaybeden, Taner Kırılmış acı haberi sosyal medya hesabından kızı Zehra ile olan fotoğrafını paylaşarak ‘Melek Oldu’ sözüyle duyurdu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>