İskenderun Protokolü ve Muhtarlar Kahvaltıda Buluştu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Doğan gazinosunda gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmaya Muhtarların yanı sıra, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Başkan Fatih Tosyalı, Resmi kurum amirleri katıldı. Kahvaltı sonrasında Muhtarlar adına kısa bir açıklama yapan Büyükdere Mahalle muhtarı Hüseyin Cirdi, Muhtarların bu önemli gününde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kaymakam Demiryürek ve protokol üyelerine teşekkür etti.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise Muhtarlık kurumunun Devletin ve milletin arasında çok önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirterek “Muhtarlık, devleti ile milleti arasında köprü vazifesini üstlenmiş, bunu hakkıyla yerine getirmiş bir kurumdur. Cumhurbaşkanımızın da bu kuruma gerekli önemi veren muhtarlarımız, özlük haklarıyla birçok önceliklerle de donatılmıştır. Bu önemli günde sizlerle birlikte olmaktan mutluyum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da göreve geldiği günden bu yana muhtarlara önem verdiğini ve tüm mahallelerin ihtiyaçlarına göre çalışmalar yaptığını ifade ederek, verilen hizletleri sinevizyon gösterisiyle anlattı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>