Beşiktaşlılar Kongresini Yaptı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Yeni Yönetim Belirlendi

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği tüzük değişikliği ile yeni yönetimini gittiği kongrede belirledi.

İskenderun Ticaret ve sanayi odasında gerçekleştirilen Kongreye Beşiktaş İskenderun Dernek kurucuları ve üyeler katıldı.

Divan kurulunun oluşmasıyla başlayan kongre Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti.

İskenderun Beşiktaşlılar dernek Başkanı Sedat Uysal, Dernek yönetimiyle ilgili üyelere bilgi verdi. Uysal, bir süre ara verdikleri dernek çalışmalarına pandemi sonrası hız vererek sosyal anlamda çalışmalar yürüttüklerini anlattı. Üye sayılarını da arttırdıklarını aktaran Uysal, katkı veren dernek üyelerine teşekkür etti.

Geçmişten günümüze kadar birçok faaliyetlerde bulunulduğunu belirten Uysal Beşiktaş olarak ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz dedi.

Daha sonra gelir gider ve denetim raporları okundu. Oy birliği ile kabul edilen raporlar sonrasında Başkan Sedat Uysal’ın tüzük değişikliği ile ilgili teklifi üyelere sunuldu.

Sedat Uysal Başkanlığında ki liste üyelerden güvenoyu alırken tüzükte bulunan bazı maddelerde değişiklik üyelerin kabulü ile değişti.

Sedat Uysal Başkanlığında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Gassan KUran, Necdet Sarıkaya, Umut Tektaş, Fuat Alkan, Ruskullah Yılmaz, İlker Devrim, Hasan Fehmi Keskin, Münir Emre Kuran, Mahir Tınaztepe, Abdullah Şenöz, Mithat Ceritbinmez, Rasim Gökay Kavvasoğlu

Denetleme Kurulu; Hüseyin Tuncer, Cemil Karaçaylı, Fuat Keser, Halil Biçer, Nihat Törer.

Disiplin Kurulu; Ş. Serdar Kelahmet, Mehmet Bilgili, Aykut Davut Öktem, Gökhan Gökten, Kazım Yıldız

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>