GANİ BAHADIRLI İLKÖĞRETİM OKULU’NDA “OKUMA BAYRAMI” ETKİNLİĞİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu’nda “Okuma Bayramı” Etkinliği düzenlendi
Gani Bahadırlı İlköğretiminde yılsonu etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 1. sınıf öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan “Okuma Bayramı” etkinliği okulun bahçesinde gerçekleşti.

Etkinliğe Gani Bahadırlı İlköğretim Müdürü Hasan Akdoğan,1/C Sınıfı öğretmeni Ahmet Satar öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Sınıf öğretmenleri Hasan Akdoğan, yönetiminde hazırlanan etkinlikte Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencilerince sahnelenen şiir, şarkı, skeç, müzikli kareografiler ve halkoyunu gösterileri izleyicilerle buluştu.

Öğrencilerin eğitim öğretim yılı başında okula ürkek ve çekingen bir şekilde geldiklerini fakat okuma yazmayı öğrenmenin verdiği özgüven ile şimdi ise koşa koşa geldiklerini belirten sınıf öğretmenleri Hasan Akdoğan şunları kaydetti; “Öğrencilerimiz eğitim öğretim yılı boyunca çok çalıştılar, emek verdiler. Okuma yazmayı öğrendikten sonra gelişim kaydettiler. Bugün düzenlediğimiz etkinlikte de öğrendiklerini bir bayram sevinci edasında bizlerle paylaşıyorlar. Tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, sınıf öğretmenlerimizi de çabaları sebebiyle kutluyorum dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>