Asi Haber Gazetesi Kurucusu Sabriye Sönmez’e Belediye Başkanı Tosyalı’dan Doğum Günü Kutlaması

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Uzun yıllardır iskenderun basın camiasında emek veren Hatay Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi,HGC İskenderun temsilcisi,Asi haber gazetesi kurucusu İskenderun’un kırmızısı bir yaşına daha girdi.
İskenderun belediyesinde düzenlenen akülü tekerlekli sandalye dağıtım programının hemen ardından başkan Fatih Tosyalı ve kıymetlı basın mensupları günün anısına pasta kesip hatıra fotoğrafı çektirdi.
Asi haber gazetesi’nin var olmasında dişiyle tırnağıyla emek eden bir çok insana vicdanı ve merhametiyle yardımı dokunan iskenderun’un gülen yüzü yerine göre kurumumuzun adı gibi de biraz asi… Tek gayesi memleket için faydalı olabilmek..14 Mayıs bugün doğum günü olsada çalışmaya iş seyehatı ile il dışında devam ediyor.İşine,emeğe,emekçiye aşık olduğu gibi çalıştıkça adeta ışık saçıyor.
Fedakar Anne,Disiplinli eğitmen doğru ve dürüst ilkeleri ille başarılarının devamını diliyor nice sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyoruz.Gülen yüzün hiç eksilmesin
Doğum gününü kutlayan herkeze ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>