“BEN ANTAKYA’NIN DEĞİL HATAY’IN ODA BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Esnaf Odası seçimlerine geri sayım başlarken Aday Mehmet Alakuş,için yapılan yazılı açıklamada Antakya’nın değil Hatay’ın Oda başkanlığına adayım demesi dikkatleri çekti.

Açıklamada Hatay esnafı İçin tek kurtuluş”Mehmet ALAKUŞ” dur .Antakya’nın değil Hatay’ın oda başkanlığına aday olan  Alakuş’a her kesimden destek yağdığı ifade edildi.

Yayladağı’ndan Erzin’e, Samandağ’dan Kumlu’ya dek her ilçedeki esnafa dokunacak olan projeler ile Alakuş, artık esnafın ve oda başkanlarının seçim öncesinde gönlünde başkan olmayı başardığını  belirtti.Alakuş konuşmasını şu sözlerle sürdürdü : Bu başkanlık makam mevki koltuk başkanlığı değil, hizmet başkanlığıdır.

Alakuş  “Onlar koltukta otursun, ben hizmetleri üreteyim”  Yıllarca esnafa hiçbir şey katamadılar. HESOB Başkanlığın meslek haline getiren zihniyetten kurtulmak için son çıkış olan 8 Mayıs, Hatay’da ki esnaf insan için çok şey ifade ediyor. “BEN ANTAKYA’NIN DEĞİL HATAY’IN ODA BAŞKANLIĞINA ADAYIM” Antakya’nın değil Hatay’ın oda başkanlığına aday olan Mehmet Alakuş’a her kesimden destek yağdığını söyledi..

Alakuş : Rakip zihniyet ise son çırpınışlarını yaşıyor. Ne yapsalar ellerine yüzlerine bulaştıran seçimi tüm belediyeleri arkalarına alarak siyaseti ve parayı bulaştırarak seçimi kazanabileceklerini sanan bu zihniyet için 8 Mayıs hüsrana dönüşecek, esnaf için kurtuluş günü olacaktır şeklinde konuştu….

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>