İSKENDERUN NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKOKULUNDA 23 NİSAN COŞKUSU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği dünyadaki tek çocuk bayramı olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı, İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nda muhteşem bir coşkuyla kutlandı. Okulda düzenlenen kutlamalara hayırsever Suna Tekin de katılım gösterdi. Öğrencilerin yoğun sevgi gösterileri karşısında duygu dolu anlar yaşayan hayırsever Suna Tekin, kendi evlatları olarak gördüğü tüm öğrencilerin bayramını kutladı.

Öğrencilerin gösterileri katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Kutlama etkinlikleri saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından kutlamalar, öğrencilerin okuduğu şiirler, çeşitli gösteriler ve halk oyunları harikaydı.Dünya cocuklari ve sınıfların danslarla devam etti. Finalde oluşturulan bayrak figürü büyük beğeni ve takdir topladı. Kutlama programı sonunda Okul Müdürü Mehmet Çörtük, tüm öğrencilere, öğretmenlere ve katılımlarından ötürü velilere teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>