İTB GENEL SEKRETERİ ENGİN VAYISOĞLU HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
İskenderun Ticaret Borsası genel sekreteri Engin Vayısoğlu Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Yardımseverliği ve hoşgörüsü ile tanınan eğitim gönüllüsü Engin Vayısoğlu, Kamu görevi yapan Basın Mensupları’nın fedakarlık gerektiren bir iş yaptıklarına değinerek ‘’Gazetecilerin, modern dünyanın en önemli ve işlevsel açıdan en etkin ancak zor ve meşakkatli bir görevi yerine getirdiklerini ifade etti.
Zorluklar ve yokluklar karşısında yıkılmaz, eğilmez bir irade, hak terazisinden sapmayan bir vicdan, yüksek bir karakter gerektiren mesleğini seçmiş basın işçileri, değerli gazetecilerimizin çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
Gazeteciler cemiyeti İskenderun Temsilciliği üyeleri ise Ticaret Borsa’sının etkin işleyen piyasa mekanizmasının oluşmasında, ürünlerin gerçek değerinin belirlenmesi fiyat hareketlerinde istikrarın sağlanması, alım satımın güvenilir fiyatlar üzerinden yapılması ulusal ve uluslar arası piyasalar arasında dengenin kurulması fonksiyonlarını yerine getirilmesi açısından büyük önem arz etmektedir bu nedenle bizlerde işleriniz de başarılar dileriz dediler.
HGC İskenderun Temsilciliği üyeleri yapılan ziyaretten dolayı Ticaret Borsası genel sekreteri Engin Vayisoğlu’na çok teşekkür ettiler.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>