Vali Doğan, Hassa’da

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte yoğun kar yağışından etkilenen Hassa ilçemizde incelemelerde bulundu.

22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 12.00’de yoğun kar yağışından etkilenen Hassa ilçemizde mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallelerimizde yaşanan sıkıntıları dinleyen Vali Doğan, sorunların en kısa sürede çözülmesi için ilgili kurum temsilcilerine gerekli talimatı verdi.

Mahalle muhtarları ile gerçekleşen toplantının ardından beraberindeki heyet ile birlikte yoğun kar yağışından etkilenen mahallelerimizde incelemelerde bulunan Vali Doğan, bazı ahırlarını çökmesi sonucu hayvanları telef olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileterek, bölgenin normal yaşama dönmesi için ilgili kurumların gece gündüz çalıştığını, devletimizin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Ayrıca Vali Doğan, hafta sonu beklenen yağışlarla ilgili kurumlarımıza teyakkuzda olmaları hususunda uyarılarda bulundu.

İncelemelerde Vali Doğan’a, Hatay Milletvekili TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, mahalle muhtarları ve ilgili kurum temsilcileri eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>