ERZİN BELEDİYE BAŞKANI ÖKKEŞ ELMASOĞLU’DAN DUYARLI DAVRANIŞ!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

2019 Mahalli Seçimlerde girdiği belediye başkanlığı seçiminde rakiplerini geride bırakarak, partili partisiz birçok insanın desteğini alıp belediye başkanı seçilen Ökkeş Elmasoğlu Erzin’de gözle görülür birçok hizmete imza atmaya devam ediyor. Her gönülü fetheden, insanlara sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşan, insan ayrımı yapmayan genç ve dinamik Belediye Başkanı Elmasoğlu Erzin’de Ayakkabı Boyacılığı yapanlara boya sandığı hediye ederek boyacıların gönlünü fethetti.

Başkan Elmasoğlu şunları söyledi; “İnsanların yüzlerini güldürmek güzel bir duygu. Ekmeğini bu yolla kazanan vatandaşlarımıza mesleğini daha iyi yapabilmeleri ve yaptıkları işten zevk almaları için kendilerine yeni boya sandığı hediye ettik. Birçok mesleğin kaybolduğu günümüzde, ayakkabı boyacılığının yaşaması için bu gibi yardımlarda bulunmak hem bizleri hem de kendilerini mutlu ettiğini inanıyorum. Bu vesileyle hayırlı ve bol kazançlar temenni ederim” ifadesini kullandı.

Daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>