Sakıp Kuyumculuk Muhtesem Bir Açılış Töreni İle Hizmete Girdi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

SAKIP KUYUMCULUK

Sakıp Kuyumculuk mağazası Onur Kuyumcular Pasajında muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi. Kuyumculuk sektörünün sevilen esnaflarından Samet Topçu’nun oğlu Sakıp Can Topçu, yeni iş yeriyle altın tutkunlarına muhteşem ürünlerini vitrinlerinde görücüye sundu.

Sakıp Kuyumculuk olarak İskenderun ‘da hizmet verecek olan açılışa Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Özçelik –İş Genel Sekreteri Veysel Yayla ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Başkan Tosyalı, açılış konuşmasında Kuyumculuk sektöründe baba mesleğini sürdüren Sakıp, kardeşimize başarılar diliyorum. Bu süreçte kuyumcu esnafımız hepimiz için önem arz ediyor. İşyerinin kentimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Sakıp Kuyumculuk mağazasının açılışına çevre esnaflarında destek vermesi İskenderun’un bir barış kenti olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. Kalitenin fark yarattığı bir organizasyonla yapılan açılışta ilk konuşmayı mağaza sahibi Sakıp Can Topçu, yaptı. Konuşmasında; “Sakıp Kuyumculuk olarak başarısızlık kabul etmediğimiz bir kelimedir. Çünkü kentimize en son teknolojiyi kullanarak tasarlanan ve en kaliteli işçilikle üretilen, özel tasarım ürünleri getirdik. Şu an yanımızda bulunmanız onur vericidir. Bu nedenle herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ” dedi.
Konuşmaların ardından İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın iyi dileklerinin ardından, kurdele kesilmesi ile devam eden açılış töreni, işyerinin gezilmesi ve kokteyl ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>