EMNİYET MENSUBU YUNUS DEMİR’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

    

İÇ GÜVENLİK SEKTÖRÜNÜN SİVİL GÖZETİMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ

UNDP tarafından yürütülen İçişleri Bakanlığı’nın ana faydalanıcı olduğu ‘’İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Güçlendirilmesi’’ projesi kapsamında, önleyici eylem planları geliştirme programı tamamlandı.

Program 23-24 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara Hilton Otel’de gerçekleşti. Sincan ve İskenderun İlçelerinin Kolluk Kuvvetlerinin Yöneticileri Sincan ve İskenderun İlçelerinin Muhtarları Sincan ve İskenderun İlçelerinin Medya Mensupları Sincan ve İskenderun’dan STK Temsilcileri katılım sağladılar.

UNDP tarafından yürütülen, İç İşleri Bakanlığı’nın ana faydalanıcı olduğu İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Güçlendirilmesi Projesin ’de konuşan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, iç güvenliğin sivil toplumla birlikte çalışıyor olması ve iç güvenlik birimlerinin yapmış oldukları hizmetleri sunarken şeffaf ve hesap verebilir bir hale gelmiş olması çok önemli bir husus. Bu komisyon içerisinde kolluk birimleri var, emniyeti, jandarması, sahil güvenlik, sivil toplum kuruluşları var. Bu ilde yaşayan, ilin sorunlarını çok iyi bilen, sorunların çözülmesi için gayret gösteren dernekler, vakıflar var. Dolayısıyla kamu kurumları da bu işin içerisinde yer alacaktır; Belediyeden Gençlik Spor Müdürlüğü´ne, Sağlık Müdürlüğü´nden Milli Eğitim Müdürlüğü´ne kadar. Bunların tamamı bir araya gelerek ilin güvenlik sorunlarını ve çözümleri konusunda yapılması gerekenleri istişare edip, öncelikleri belirleyerek yapılması gerekenleri uygulamaya geçeceklerdir şeklinde konuştu. 

EMNİYET MENSUBU YUNUS DEMİR’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ankara Hilton otelde gerçekleşen İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Güçlendirilmesi proje toplantısı sonunda İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı ve HAYKOMFED Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Denetleme Başkanı Mine Altay, Başarılı çalışmalarından dolayı İskenderun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri aynı zamanda HAYDİ Hayvan Durum İzleme Amiri Yunus Demir’e teşekkür plaketi verdi.

Plaketi İskenderun Kaymakamı İskender Yönden takdim etti.

Çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek, vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlılığını arttırarak bu mücadeleye paydaş etmek için HAYDİ adı altında bir mobil ihbar aplikasyonu oluşturulmuş ve 28.07.2020 tarihi itibariyle hizmete girmiştir.

 MADDİ MANEVİ DESTEKÇİ KÜBRA BERAZİ’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ankara Hilton otel’de gerçekleşen İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Güçlendirilmesi proje toplantısı sonunda İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı ve HAYKOMFED Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Denetleme Başkanı Mine Altay, İskenderun Sokak Hayvanları Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Berazi’ye maddi manevi sürekli destek verdiği için örnek davranışlarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Plaketi Ankara Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük,ve Yerel Kurullardan Sorumlu Kilit Uzman,  Sevcan Kılıç Akıncı, takdim etti.

ENGELLİYİM ENGEL TANIMAM

İskenderun Engeliler Derneği Başkanı (Engelliyim Engel Tanımam ) Kamil Göçmen’de İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Güçlendirilmesi projesi Ankara toplantısında Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük’e Engelli Atölyesinde yaptıkları el emeği göz nuru bir eserini takdim ederek Hatay Kültürünü Ankara Lobisine tanıtımını sağladı….

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>