YÜKSELİŞ KOLEJİ BANU AVAR’I KONUK ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
  Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü tarafından düzenlenen yazar Banu Avar’ın konuşmacı olarak katıldığı “Atatürk’ü Anlamak” adlı söyleşi ve imza günü kalabalık bir izleyici kitlesi ile gerçekleşti.
Yazar Banu Avar’ın konuşmacı olarak katıldığı “Atatürk’ü Anlamak” söyleşisinde seyirci kitlesinin heyecanlı ve coşkulu halleride gözlerden kaçmadı.
Muhteşem bir Atatatürk anlatısı ile izleyenleri büyüledi.
İskenderun Sancağı’nın bölgenin geleceğinde belirleyici olacağına dikkat çeken Banu Avar, Hatay coğrafyasının Anavatana katılma sürecinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün diplomasi zaferinin dünyada başka örneğinin olmadığının da altını çizdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün babasız kaldığı yaştan ebediyete intikal ettiği güne kadar yaşadığı tüm zorluklara rağmen mücadeleci ruhuna dikkat çeken Banu Avar, özellikle Hatay’ın Anavatana katılması sürecinde uluslararası diplomasi başarısına vurgu yaptı.
Atatürk’ü Anlamak söyleşi ve imza gününde Yükseliş Koleji öğrencileriyle buluşan Banu Avar’ın konferansını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, Mehmet Mursaloğılu, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler izledi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>