HUZURUN ADRESİ ROX ROYAL HOTEL

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Rox Royal Hotel Antalya, Kemer bölgesinde bulunmaktadır. 45000 m2 alanda kurulmuş olan Rox Royal Hotel herşey dahil konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir. Tesisin denize uzaklığı 50 – 100 metre arasındadır.

168 m uzunluğundaki sahilinde denizin tadını çıkartabilirsiniz. Tesisin kendine özel plajı, kum ve çakıldan oluşmaktadır. Tesiste bulunan açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz.

Açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlenme ve dinlenme imkanı bulabilirsiniz. Arzu ederseniz tesis içerisinde bilardo oynayabilirsiniz. Tesis içerisinde yer alan spa, masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

İhtiyacınıza göre tesisteki doktor, fotoğrafçı, kuaför hizmetlerini kullanabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır. Otel Antalya Havaalanı’na 60 km, şehir merkezine 45 km uzaklıktadır.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>