TMO İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

TMO İskenderun şube müdürlüğünde İskenderun kaymakami İskender yönden, İskenderun belediye başkanı Fatih Tosyalı, Kırıkhan belediye baskani Ayhan yavuz, Belen belediye başkani İbrahim Gül, TMO İskenderun şube müdürü Suat ünlü, müdür yardımcıları yunus Sertoğullarından ve Sinan yan Hataydaki Ziraat oda başkanları fırıncılar oda başkanları un fabrika ve yem fabrika sahipleri,önder çiftçiler ve sektörde faaliyet gösteren tüccarlarin katılımı ile yem fiyatları hububat fiyatları ve tarım sektörü ile ilgili konularda istişare toplantısı tertip edildi.

Toplantıda TMO nun piyasalar üzerindeki regüle görevini yerine getirmek için çalıştığını TMO nun Türkiye tarımında önemli bir yere sahip olduğu TMO nun varlığının bile güven etkisi oluşturduğu vurgulandı. Sektor temsilcileri toplantıdan memnuniyetlerini dile getirip toplantinin belirli zaman aralıklarında devamı temennisinde bulundular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>