Erzin’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreni Düzenlendi!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Tüm yurtta olduğu gibi, Hatay’ın Erzin ilçesinde de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102.yıldönümü töreni düzenlendi. Pandemi nedeniyle tören çok kısa sürdü.

Kutlama Cumhuriyet Alanı, Atatürk Anıtı önünde Erzin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’nün çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması, akabinde İstiklal Marşı’nın söylendi ve tören bu şekilde sona erdi.

Törene; Erzin İlçe Kaymakam Vekili Osman Demir, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Erzin Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hanifi Demirkıran,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Atilla Candan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Yzb. Ahmet Refik Özsoy, Kurum Müdürleri, Siyasi parti İlçe Başkanları, Okul Müdürler ve Öğretmenlerin yanı sıra her okuldan bayrak ve flamacı öğrenciler katıldı.

ERZİN BİSİKLET KULÜBÜNDEN SAYGI DURUŞU!

Erzin Bisiklet Kulübü üyeleri daha sonra Atatürk Anıtı’na karanfil bırakmasının ardından saygı duruşlu ve İstiklal Marşı söylediler.

Bisiklet Kulübü adına Serhat Baykara; “Bu önemli günde Cumhuriyetimizin kurucu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve o’nun silah arkadaşlarını saygı ile anıyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>