HGC ÜYESİ SEMİR YAZICI HAYATA TUTUNAMADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
 
Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Mega TV – Mega Haber ve Mega Radyo Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Semir Yazıcı Covid-19 sonrasında yoğun bakımda tedavi görmesi üzerine hayata tutunamayarak 62 yaşında vefat etti. Gazeteci Yazıcı’nın ani gelişen vefatı basın camiasında ve ailesinde şok etkisi yarattı.
Bölgenin  başarılı gazetecilerinden biri olan Semir Yazıcı’nın cenazesi Arsuz Karaağaç Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
İlçe kaymakamları, emniyet müdürleri, kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri, gazeteciler, ailesi ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninde Covid 19 salgın tedbirleri azami düzeyde uygulandı.
Bölgede binlerce seveni olan Semir Yazıcı için sosyal medyada binlerce paylaşım yapan sevenleri, üzüntülerini dile getirdiler, Allah’tan rahmet ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilediler.

Biz de Asi Haber Gazetesi olarak meslektaşımız Semir Yazıcı’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>