BELEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDEN ÇOCUKLARIMIZA BAYRAM HEDİYESİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) yapılan açıklamaya göre, salgın koşullarının çocukları arkadaşlarından ve sosyal hayattan uzak kalmaya mecbur bıraktığı bu yıl, Milli Eğitim Bakanlığı haftanın temasını, “çocukların iyi olma hali ve mutluluğu” olarak belirledi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk “Her hafta onların ama bu hafta en çok çocuklarımızın haftası… 23 Nisan haftasında anne babalar ve öğretmenler olarak, çocuklarımıza mutlu anlar hediye edelim istiyoruz. Böyle bir zamanda gülümsemek ve gülümsetmek çok değerli. Bayramınız mutlu olsun çocuklarım.” mesajıyla duyurdu.

Okulumuz Çocuk Gelişimi Alan şefi Fatma AYVAZOĞLU ve öğrencileri tarafından “çocukların iyi olma hali ve mutluluğu” temasına uygun olarak bölgemiz okul öncesi kurumlarında 23 Nisan etkinlikleri gerçekleştirildi. “Çocuklar geleceğimizdir” diyen okul müdürü Yusuf KURTAR “ Bu tür etkinliklerle çocuklarımızı şu salgın döneminde bir nebze de olsa mutlu edebilirsek ne mutlu bize.” Dedi. Çocuklarımıza verilen değerden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>