CHP İskenderun İlçe Gençlik Kollarından Asi Haber Gazetesine Ziyaret

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love


Mustafa Kemal Atatürk diyor ki : Gençler! Cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.”

İskenderun Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarında yeni göreve gelen Başkan Mert Üs ve yeni yönetim kurulu üyeleri Halefi Konyalı, Mehmet Yalçın Asi Haber Gazetesini ziyaret etti.

CHP İskenderun ilçe gençlik kolları Başkanı Mert Üs, ziyaretlerinde amacın bilgi alış verişi olduğuna dikkat çekerek şunları ifade etti ‘’ Bizler geleceğimizi inşa etmek amacıyla gençlik kollarında görev almış bulunuyoruz. Bu yolda ilerlerken sizlerin tecrübeleri bizim için yol gösterici olacaktır dedi.

Asi Haber ise gençlerin geleceğin umudu, verilen emeklerin mirasçıları olduklarına dikkat çekerek yeni yönetime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>