Türk Futbolunun Değerli Teknik Direktörlerinden Samet AYBABA  ile Arsuz’da Futbol Masaya Yatırıldı 

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Türk futbolunun yetiştirdi değerli hocalardan Samet AYBABA  Kaymakamımız Musa SARI’yı makamında ziyaret etti.

 Ziyarette bir çok büyük takımda hoca olarak görev yapmış ve Türk futboluna büyük katkıları bulunan Samet AYBABA  hoca, özellikle Arsuzdaki spor kulüplerinin adeta bir futbolcu fabrikası gibi olduğunu, bir çok büyük kulübün ve hocaların gözünün Arsuzdaki futbolcular üzerinde olduğunu ifade etti.

Kaymakam Musa SARI  da gerek ilçe turizmi ve diğer hususlar hakkında gerekse de futbol konusunda Samet hocaya bilgilendirmelerde bulundu. Samet hocanın da bölgedeki kulüplerden bir çok futbolcuyu büyük kulüplerde değerlendirdiğini bu nedenle gerek Arsuzlu hemşehrilerimiz ve gerekse de Türk futbolu adına kendilerine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Selçuk İNAN  ve İsmail KÖYBAŞI  gibi gençlerimize örnek teşkil eden daha bir çok futbolcunun birinci lig takımları ve diğer büyük kulüplerde oynamak suretiyle gençlere örnek olduklarını ifade eden Kaymakam SARI, teknik direktör AYBABA ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

 Ziyarette Kaymakam SARI  ve Teknik Direktör AYBABA  ya, Kaymakam Refiki Erdem KARANFİL ve Rhossus Kafe sahibi Behçet ÖZEN  de eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>