TORPİDODAN METAMFETAMİN ÇIKTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
İskenderun NSM Grup Amirliği ve İskenderun İstihbarat Grup Amirliği görevlileri ile koordineli olarak Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon yapıldı.
İskenderun NSM Grup Amirliği ve İskenderun İstihbarat Grup Amirliği görevlileri ile koordineli olarak Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde U. Y. ve F. A. isimli şahısların içerisinde bulunduğu 27 ….plakalı araçta yapılan arama yaptığı belirtildi.
İskenderun NSM Grup Amirliği ve İskenderun İstihbarat Grup Amirliği görevlileri ile koordineli olarak Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde U. Y. ve F. A. isimli şahısların içerisinde bulunduğu 27 ….plakalı araçta yapılan aramada; Torpidonun alt kısmına zulalanmış şekilde 2 Parça halinde 103 gram gelen Metamfetamin ele geçirilmiş, şahıslar gözaltına alındığı ve çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>