İSKENDERUN FK LİG’E GALİBİYET İLE BAŞLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay’ın 3. Ligdeki temsilcilerinden İskenderun FK turuncu-mavili formayla ilk kez çıktığı karşılaşmada Halide Edip Adıvar sporu ikinci yarı attığı gollerle 2-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı

.Payas stadında oynanan karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Belediye Başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile taraftarlar izledi.Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık iki haftadan bu yana evinde tedavi gören İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın müsabakayı izlemesi İskenderun Futbol Kulübü futbolcular arasında moral kaynağı oldu.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi ekip beklenen goller 72. dakikada Mulu İlengöz ile 87. dakikada Burak Temir’den geldi.

‘ÇOK ONURLU FUTBOLCULARLA BERABERİM’
Turuncu Mavili ekibin Teknik Direktörü Ali Beykoz yaptığı açıklamada, “Çıktığımız ilk resmi maçımızda rakibimiz HEASK’ı net bir skorla yendik. Çok onurlu ve karakterli futbolcularla beraberim. Ne yapmaları gerektiğini söyledim, onlar da yapması gerekeni yaptılar. Yeni kurulmuş bir takımız, tabii ki eksiklerimiz de var fakat bunları bahane etmeden önümüzdeki hafta oynayacağımız Tokatspor maçına konsantre olacağız” dedi.İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, elde ettikleri galibiyetten dolayı İskenderun Futbol Kulübü Teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>