KOÇ HOLDİNG BAYRAKLARI YARIYA İNDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İş insanı Suna Kıraç son yolculuğuna uğurlandı

Merhum iş insanı Vehbi Koç’un kızı ve Koç Holding eski Başkan Vekili Suna Kıraç, 79 yaşında dün hayatını kaybetti. Kıraç bugün son yolculuğuna uğurlandı.  Kıraç için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nde kılınan cenaze namazına siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından birçok isim katıldı bunlardan bağzıları Eski Başbakan Tansu Çiller, Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Faruk Süren, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Demet sabancı, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Fener Rum Patriği I. Bartholomeos, Ali Koç, Ömer Koç .

Yıllardır ALS hastalığı ile mücadele eden Koç Holding eski Başkan Vekili, Suna Kıraç 79 yaşında hayatını kaybetti.

Kıraç için Koç Holding binasında tören düzenlendi.Holding binası önünde bulunan Koç Holding bayraklarının vefat nedeniyle yarıya indirildiği görüldü.

Törenin ardından Kıraç’ın naaşı, cenaze namazı için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’ne getirildi.Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, halası Suna Kıraç’ın naaşını omuzlarında taşıdı.

Koronavirüs nedeniyle cenaze namazı için de geniş tedbirlerin alındığı görüldü.

Gelenlerin ateşi ölçüldü, giriş ve çıkışlara dezenfektan üniteleri konuldu

Kıraç’ın naaşı cenaze namazının ardından, defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü.

KIRMIZI SANCAK, MUSTAFA KOÇ’UN CENAZESİNDE DE KULLANILMIŞTI
Kıraç’ın tabutunun üzerine, merhum Vehbi Koç, kızı Sevgi Gönül ve Mustafa Koç’un cenazelerinde de kullanılan, aileye ait Osmanlı Sancağı örtüldü. Sancağın üzerinde, “Hak ve gerçek olan kainatın sahibi Allah’tan başka ilah yoktur/Güvenilir ve sözünde sadık Muhammed, onun elçisidir” ifadelerinin yazılı olduğu belirtildi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>