ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN İSTANBUL’DA DESTEK GECESİ DÜZENLENDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

HASAN BOZKURTER, İSTANBUL’DA HATAYSPOR CAMİASINI AĞIRLADI  

Süper Lig’deki temsilcimiz Atakaş Hatayspor için İstanbul’da destek gecesi düzenlendi. Etiler’de bir restoranda Beşiktaş Kulübü eski yöneticilerinden ve Beşiktaş Belediyesi Meclis 1’inci Başkanvekili Hasan Bozkurter’in ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Hatay TFF Temsilcisi İbrahim Edhem Süner, Hatayspor yönetim kurulu üyeleri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Aslen Hataylı olan Hasan Bozkurter’in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, Hatay ve Hatayspor dayanışması oldu. Atakaş Hatayspor’un Süper Lig’de Hatay’ı temsil edecek olmasının gurur vesilesi olduğunu dile getiren Bozkurter, İstanbul’daki Hataylılar olarak her zaman Hatayspor’un yanında olacaklarını dile getirdi. Bozkurter’in davetlilerle tek tek ilgilenmesi Hatay’a ve Hatayspor’a karşı duyduğu hassasiyeti gözler önüne serdi. Bozkurter’in bu yakın ilgisi, başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş olmak üzere davetliler tarafından takdir edildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, burada yaptğı konuşmada, Süper Lig’de kalıcı olacaklarını ve amaçlarının 3 yıl içerisinde Avrupa’ya açılmak olduğunu dile getirdi.

Gecede kulübe destek veren kişilere şampiyonluk kupasının minyatürü ve Hatayspor forması hediye edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>