GÜVENLİK GÖREVLİSİ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay’ın Arsuz ilçesinde gece üç tişi tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle darp ettiği bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan 60 yaşındaki Ethem Devrim tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İddiaya göre olay yaklaşık bir hafta önce Karaağaç Cumhuriyet Mahallesi Yonca Kent sitesinde gece saatlerinde meydana geldi. Güvenlik görevlisi olarak çalışan 60 yaşındaki Ethem Devrim daha önce bilinmeyen bir sebeple tartıştığı 3 kişiden ikisi tarafından darp edildi.

3 kişinin darp ettiği Ethem Devrim’in, başına aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralandı ve tedavi altına alındığı özel hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti.

Ethem Devrim’in hayatını kaybetmesi başta aile olmak üzere tüm sevenlerini deninde üzdü, yasa boğdu. Ethem Devrim’i darp ederek ağır yaralanmasına sebep oldukları belirlenen ve Arsuz Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan üç şüpheliden, biri çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>