YAŞAR AYDIN’DAN HGC’YE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Onur Hareketi Lideri ve Demokrat Parti eski Genel Başkanı Yaşar Aydın, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Hatay’da Onur Hareketini teşkilatlandırma çalışmaları kapsamında incelemelerde bulunan Yaşar Aydın, Hatay’ın Onur Hareketi için önemli bir öncü şehir olacağına inandığını söyledi.

Cuma günü HGC binasında Yönetim Kurulu üyesi Mithat Kalaycıoğlu’ndan HGC hakkında bilgiler alan Yaşar Aydın, Onur hareketinin çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Onur Hareketi’nin Türkiye’de yükselen bir değer olduğunu belirten Aydın şöyle konuştu; Kararlı ve onurlu bir millet yürüyüşü sloganıyla başlatılan yürüyüşe, Güneydoğu ve Doğu Anadolu illerinde ve ilçelerde binlerce Onur Hareketi saflarına katılıyor. Herkes bizim görüşmeleri dinliyoruz. Dik durarak ve kimseye boyun eğmeden yıllardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın ışığında gençlerimize, ülkemize doğru, dürüst ve bağımsız bir hareket ve düşüncenin içinde olma fırsatı sunduk. Bu kapsamda Hatay’da faaliyetlerimize başlayarak bu kültür şehrinde Onur Hareketi’ni en iyi yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Yakın zamanda buraya birkaç ziyaret daha gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretlerin ardından Hatay’da da kısa sürede teşkilatlandırmamızı oluşturacağız”

Onur Hareketi Lideri ve Demokrat Parti eski Genel Başkanı Yaşar Aydın ziyaretinin ardından HGC basın müzesini gezerek HGC binası hakkında Mithat Kalaycıoğlu’ndan bilgiler aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>