Yeşilkent Spor Kulübü’nden Kaymakam Yönden’e Ziyaret

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Erzin Yeşilkent Spor Kulübü As Başkanı Mehmet Uras ve beraberindeki Antrenör Güntaç Yılmaz, Kaymakamımız Sn. İskender Yönden’i ziyaret ederek, şampiyonluk sevincini paylaştı.
13 Ağustos 2020 Perşembe günü gerçekleşen ziyaret esnasında; TVF 2. Lig Erkekler Voleybol müsabakalarında Şampiyonluğu kazanıp 1. Lige yükseldikleri yönünde bilgi veren Yeşilkent Spor Kulübü As Başkanı Mehmet Uras, Erzin’de Kaymakamlık görevini ifa ettiği dönemde spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Kaymakamımız Sn. İskender Yönden’e teşekkür ederek, bu anlamda başarı öykülerinde kendisinin de rolü olduğunu belirtti.
Kaymakamımız Sn. İskender Yönden ise, Erzin Yeşilkent Spor Kulübü’nün elde ettiği üstün başarıdan dolayı büyük bir kıvanç ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, Erzin Yeşilkent Spor Kulübü As Başkanı Mehmet Uras ve nezdindeki tüm teknik ve idari yöneticileri ile tüm sporcularını canı gönülden tebrik ettiğini ve başarılarının devamını temenni ettiğini sözlerine ekledi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>