HATSU, DAHA KAPSAMLI HİZMET İÇİN GİRİŞİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), altyapı ve arıtma tesisi projelerini daha kusursuz bir şekilde yapabilmek amacıyla teknik personellerine yönelik eğitimlerini sürdürüyor.

HATSU’da görev yapan teknik personellerin, içme suyu ve atık su projelerini eksiksiz, hatasız bir şekilde üretebilme düzeyine getirmek adına HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız arasında “Netcad Temel Projelendirme Anamodül & Netsurf Eğitim” protokolü imzalandı.

DOĞAKA tarafından teknik personellere verilecek ve 5 gün sürecek eğitim ile HATSU’nun vatandaşlara daha hızlı ve daha kapsamlı hizmet sağlayacağı şekilde proje üretmesine katkıda bulunacağını belirten HATSU, kurum dışında hazırlanan projelerin eğitim alan personellerce daha detaylı kontrol edilmesi sağlanacağını belirtti.

Kurum tarafından üçüncü şahıslara ödenen giderlerin minimum seviyeye indirilmesinin sağlanacağına vurgu yapan Genel Müdürlük, klasik yöntemlerle elle yapılan projelerde harcanan ve bilgi eksikliğinden kaynaklanan iş gücü ve zaman kaybının da önleneceğinin altını çizdi.

Eğitimin teknik destek içeriğine dair detaylar aktaran HATSU, proje veri üretim işlemleri, proje iş akış modeli oluşturma, arazi modeli işlemleri, çıktı işlemleri ve Google Earth’e aktarım gibi konuların ele alınacağını belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>