Tıbbi Cihaz Satış Merkezleri Dernek Başkanı Veysel Murat Gürsesli,Covit-19 SAVAŞINDA BİZDE VARIZ GÖZ ARDI EDİLİP YOK SAYILIYORUZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Tıbbi Cihaz Satış Merkezleri Dernek Başkanı Veysel Murat Gürsesli, yaptığı yazılı basın açıklamasında sağlık sisteminde bizde varız ama yok sayılıyoruz dedi.

Gürsseli yaptığı açıklamada: Derneğimiz 2016 yılında kurulmuş, ülkemizin her yerinden yaklaşık 1000 (Bin) Tıbbi Cihaz Satış Merkezi üyesi ile sağlık kurum ve kuruluşları ve vatandaşlarımıza hizmet veren Medikal (Tıbbi Cihaz Satış Merkezi) firmasını temsil etmektedir.

Tüm üyelerimiz ve diğer sektör bileşenlerimiz adına,

Tarafsızlık ilkesiyle yayın yapan ve bu hassasiyeti yayınlarına yansıtan sizlere, Medikal camiasının küçük bir sitemini aktarmak isteriz.

Bizler Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan, asgari 2 personel çalıştırmak zorunda olan (sorumlu mudur, satış tanıtım elemanı) genelde merkezi yerlerde ve hastane çevrelerinde işyerleri olduğundan kira maliyetlerinin yüksek olduğu Tıbbi Cihaz Merkezleri yani Medikalleriz, yıllardır varız ve var olmak için de direniyoruz.

Sağlık sisteminde biz varız.

Tıbbi cihazda biz varız.

Hastane donanımında biz varız.

Hastane sarfında biz varız.

Yapılan ameliyattalar da gelinen teknolojide biz varız.

Teknik destekte biz varız.

Yara bakımda biz varız.

Hastanın evine kadar hizmette biz varız.

Fizik tedavide biz varız.

Yatırımda, üretmede, istihdamda biz varız.

Üretiyor, destek oluyor, devletimiz ve milletimiz için çalışıyoruz.

Tıbbi Cihaz Satış Merkezleri olan Medikaller, toplumun Covit-19’la yapmış olduğu savaşta, temel ihtiyaç tedarik merkezi olduğu halde göz ardı edilip, kenara atılıyor.

Bizim ürettiğimiz ürünlerin dağıtımı biz hiç yokmuşuz gibi Eczanelere veriliyor.

Tıbbi Cihaz Kategorisinde olan ve üretilen bir ürünün dağıtımının en hızlı ve en güvenli yolu, yine üretim ve tedarikte hiçbir sıkıntı yaşamayan Medikaller tarafından yapılmalıdır.

Medikallerin dağıtım zincirinde yer almaması, vatandaşın temin özgürlüğünün önüne geçilmesi endişe vericidir.

Ülkemizin pandemi savaşında, ön cephelerde her türlü imkânını seferber ederek savaşan camiamız çalışanlarının da hatırlanmasını, yok sayılmamasını, tıbbi cihaz statüsündeki ürünlerin dağıtımının tıbbi cihaz merkezleri tarafından yapılmasının daha sağlıklı olacağını hatırlatır kamuoyuna saygıyla duyururuz. 09.04.2020

 

TÜMER

                                                                       Tıbbi Cihaz Satış Merkezleri Derneği

                                                                             Veysel Murat GÜRSESLİ

                                                                                         Dernek Başkanı

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>