HATAY Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı’dan çağrı “Evde Kal Ülkücü Gençlik”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Koronavirüs le mücadele tüm Türkiye’de artarak devam ediyor. Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı başlattığı kampanyayla adeta milli bir mücadeleye dönen çağrılara duyarsız kalmadı. Ülkücü gençliğe çağrı yaparak destek vermek için onları teşvik etti.

Metin Taşçı, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, zorlu bir dönem geçirildiğini hatırlatarak şunları kaydetti: “Bizler de bu dönemi evimizde ailemizle geçiriyoruz. Bir Ülkücü olarak da bizlerde programı evimizde uygulamaya çalışıyoruz. Sizlerden de ricam evlerinizde kalın. Zorunlu haller dışında evinizden çıkmayın. Eğer çıkmanız gerekiyorsa sokaktaki insanlarla sosyal mesafenizi koruyun. İnşallah ülkemiz kısa süre içerisinde bu süreci atlatacaktır. Sağlık Bakanlığı’mızın ve devletimizin uyarılarını dikkate almalıyız. Sizlere bir kez daha ricam, evlerinizde kalın. Herkese sağlıklı mutlu günler dilerim.” Dedi.

METİN TAŞÇI’DAN “EVDE KALAN” 100 ÖĞRENCİYE KİTAP HEDİYE

Ülkü Ocakları Başkanı Metin Taşçı evde kalan 100 öğrenciye yönelik başlattığı kitap kampanyası ile ilgili sosyal medya resmi Twitter ‘dan bir açıklama yaptı.

Gerçekleştirdiği paylaşımda şu ifadelere yer veren Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı, ‘’Eğitimine evinde devam eden, yorumda bir arkadaşını etiketleyen 100 öğrenci kardeşime arkadaşlarıyla beraber Ülkü Ocaklarının Kürşad Destanı kitabını hediye olarak gönderiyorum! #HayatEveSığar. Ülkücüler sizlerde var mısınız? ifadelerini kullandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>