HBB’DEN DEZENFEKSİYON SEFERBERLİĞİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor. HBB ekipleri, insan sağlığını her şeyin üzerinde tutan Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatlarıyla, il genelinde kamu kuruluşları, hizmet binaları, parklar, okullar ve toplu taşıma araçlarında dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi ile Antakya Atatürk İlkokulu’nda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdikleri ortamların sterilizasyonunu sağladı.

HBB, DENETİMİNDEKİ ÖZEL TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA DA DEZENFEKSİYON GERÇEKLEŞTİRİYOR

Spor Kompleksi ve okulların yanı sıra toplu taşıma hizmetlerinde kullanılan dezenfeksiyon işlemlerini arttıran Hatay Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesindeki toplu taşıma araçlarının yanı sıra denetimindeki özel toplu taşıma araçlarında da eş zamanlı dezenfekte gerçekleştirmeye başladı.

Salgın hastalık riskine karşı rutin dezenfeksiyon çalışmalarını arttıran HBB ekipleri, halk sağlığını koruma altına almak için mesai gözetmeksizin çalışıyor. HBB yetkilileri tarafından yapılan açıklamada çalışmaların gelecek günlerde de devam edeceği bildirildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>