BAŞKAN ERYILMAZ, KOYUNOĞLU MAHALLESİ’NDE TAZİYE SALONU İÇİN PROTOKOL İMZALADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Koyunoğlu Mahallesi’nde Taziye Salonu yaptırmak isteyen Afif Oğurol ve İnan Beyazgül ile protokol imzaladı.Samandağ Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, hayırsever işadamları Afif Oğurol ve İnan Beyazgül katıldı.

Samandağ Belediyesi tasarrufunda bulunan Koyunoğlu Mahallesi’nde yer alan taşınmazlar üzerinde yapılacak olan Taziye Salonunun inşaat çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yaptığı açıklamada; “ Değerli basın mensupları, Koyunoğlu Mahallemizde Taziye Salonu yapılması konusunda hayırsever iki işadamımız bu sorumluluğu üstleniyor. Sayın Afif Oğurol ve İnan Beyazgül’ Samandağ halkı adına teşekkür ediyorum. Bu dayanışmaya ihtiyacımız var. Samandağ’ın sorunlarını ancak dayanışma içerisinde çözebiliriz. Kendileri de sağ olsunlar geldiler, mahallelerinde Taziye Salonu yapmak için bize başvuruda bulundular. Biz de bunun için uygun bir yer belirledik ve geçen meclis toplantımızda da aldığımız karar ile bu yeri kendilerine tahsis ettik. İnşallah en kısa sürede bu yapı biter ve bunu Koyunoğlu halkımızın hizmetine sunarız. Kendilerine tekrar teşekkür ediyor, bu davranışın bir örnek oluşturmasını temenni ediyorum. diğer mahallelerimizde de her mahallemize en az bir taziye salonu oluşturmak istiyoruz.

Diğer mahallelerimizde örneğin Cumhuriyet Mahallesi’nde sayın Suphi Güzey beyefendi bir taziye salonunun yapım işini üstlendi. Onun da daha önce protokolünü yaptık, bitme aşamasında. İnşallah en kısa sürede açılışını yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Aynı şekilde Çiğdede Mahallesi’nde Mehmet Ali Fırıncı beyefendi taziye salonu yapılması konusunda sorumluluk aldı. Deniz Mahallesi’nde Hikmet Eryılmaz amcamız bir yer yapmak istediğini ifade etti. Şimdi de Koyunoğlu Mahallemizde Afif Bey ve İnan Bey bir salon yapacak. Diğer mahallelerimizde de diğer işadamı arkadaşımızı bu konuda dayanışmaya davet ediyoruz. Kurtderesi Mahallemizde de Sayın Adem Nural Beyefendi de taziye salonu yapmak istediğini söyledi. Kendisine de bir yer tahsis ettik ve en kısa sürede inşallah onun da protokolünü yapacağız. Dayanışmayla, elbirliği ile Samandağ’ın sorunlarına daha kolay çözüm üretebileceğimizi düşünüyoruz. Tekrardan arkadaşlara bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

İşadamı İnan Beyazgül yaptığı konuşmada; “ Belediyemizin ağır bir yükle karşı karşıya kaldığı bu zamanda hayırsever işadamlarımızın daha fazla insiyatif alması dileğiyle. Sevgili Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına yer gösterme konusunda, destek konusunda teknik ekipleriyle bize sağladıkları tüm desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

İşadamı Afif Oğurol ise Belediye Başkan Av. Refik Eryılmaz’a teşekkür ederek, çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>