Kuyumcular Odasından VALİ SOYTÜRK’E TAZİYE ZİYARETİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Kuyumcular ve saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kilis Valisi Recep Soytürk’e taziye ziyaretinde bulundular. Geçtiğimiz günlerde annesi merhum Kıymet Soytürk’ü kaybeden Vali Recep Soytürk’e başsağlığı dileyen Fırat ve yönetim kurulu üyelerini Soytürk makamında ağırladı. Fırat, merhum Kıymet Soytürk’ün vefatından duyduğu üzüntülerini ifade ederek, ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Vali Soytürk’ün gönlünde özel bir yere sahip önemli bir değer olduğunu belirterek acısını paylaştı.

Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı uğur Fırat, merhum kıymet Soytürk adına sizlere sabır ve metanet diliyorum.

Her şeye rağmen görev beklemez yaşam devam ediyor işinizde ağır sorumluluklar taşıyorsunuz. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor bu süreçteki çalışmalarınızı takdirle izliyorum dedi.

Kilis Valisi Recep Soytürk, konukları ile yakından ilgilenerek misafirperverliğini gösterdi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ülke gündemine dair sohbet ile devam eden ziyarette Vali Soytürk Hatay ve İdlip sınırında yaşanan acı olaylara değinerek şehitlerimize Allah tan Rahmet kederli ailelerine sabırlar diliyorum mesajını verdi.

Ayrıca dünya ekonomisinde ki çalkantılar nedeni ile Altın piyasalarının çok yükseliş gösterdiğini ifade eden Soytürk, kuyumcu esnafının işlerin zor olduğuna dikkat çekerek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Eski İskenderun Kaymakamı şu an Kilis Valisi olan Recep Soytürk’e günün anısına verilen tablonun ardından fotoğraflar çekilerek ziyaret son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>