BAŞKAN FATİH TOSYALI, İDLİP GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehit ve gazi ailelelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Modern Evler Mahallesinde İdlip’te gerçekleşen saldırı sonucunda yaralanan Tankçı Uzman Çavuş Hasan Tosun’u evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

RABBİM TÜM ASKERLERİMİZİ KORUSUN MUHAFAZA EYLESİN

Kahraman Mehmetçiğimize moral amacıyla gerçekleştirilen ziyarete; İskenderun Kaymakam İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman ve Abdulkadir Özel ile CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ile diğer siyasi ve idari yetkililer katıldı.

Ziyarette yaralı askerimize acil şifalar dileyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Sizler kahraman gazilerimiz onur ve şeref abidelerimizsiniz. Kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için cansiperane mücadele eden şanlı ordumuza ve kahraman Mehmetçiklerimize bir kez daha minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>