ALTINÖZÜ MUHTARLARINDAN GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ’YE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali, yapılan hizmetlerin çözüm ortağı olan Mahalle muhtarları ile istişarelerini sürdürüyor.

Hatay’ın 15 İlçesi’nde yapılan hizmetler sırasında ve sorunların çözümü noktasında önemli rol oynayan Mahalle Muhtarlarını makamında ağırlayan Çaparali, muhtarlar tarafından iletilen duygu düşünceler ile birlikte yapılacak hizmetlerin altyapısının hazırlandığını ifade etti.

Sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında Hatay genelindeki bütün Muhtarlar ile iletişim halinde olduklarının altını çizen Çaparali, Altınözü ilçesine bağlı Sofular Mahalle Muhtarı Ahmet Malgaç ve Kozkalesi Mahalle Muhtarı Ersoy Çıldam tarafından yapılan nazik ziyaret için teşekkür ettiğini ayrıca Hatay halkına yapılacak altyapı hizmetlerinin ortak akıl ve bütünsel bir anlayış çerçevesinde devam edeceğini vurguladı.

Ziyaret sıranda gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Genel Müdür Çaparali’ye teşekkür eden Mahalle Muhtarları, yapılan özverili çalışmaların takipçisi olduklarını ve emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’nin nezdinde bütün emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>