MHP ANTAKYA ve DEFNE İLÇE BAŞKANLARI HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Niyazi ÖZTÜRK ve Defne İlçe Başkanı Ferit KAPLAN Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMPOLAT Beyefendi’yi Makamında ziyaret etti.

MHP Antakya İlçe Başkanı Niyazi Öztürk, MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan ve MHP Defne İlçesi Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal MENGÜLLÜOĞLU Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMPOLAT Beyefendi’ye makamında nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette MHP Antakya İlçe Başkanı Niyazi Öztürk, Dr. Mustafa HAMPOLAT’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

MHP Defne İlçe Başkanı KAPLAN, “İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa HAMPOLAT Beyefendiye görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum, Hatay’ın 15 ilçesinin tüm Sağlık Hizmetlerini en iyi şekilde icra ettiğiniz için şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımız bu konuda sayın müdürümüz her daim üstümüze düşen görevi yerine getirmek için hazırız” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMPOLAT, MHP Merkez İlçe Başkanları ile Hatay İl Sağlık Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduktan sonra MHP Antakya ve Defne Başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>