BAŞKAN TOSYALI NOEL KUTLAMASINA KATILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kentimizde düzenlenen Noel Bayramı kutlamasına katıldı.Noel Bayramı dolayısıyla İskenderun Ortodoks kilisesinde noel ayini düzenlendi.

Düzenlenen programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte katılan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, tüm Hristiyan vatandaşların noel bayramını kutladı.

İSKENDERUN KARDEŞLİK KENTİDİR

İskenderun’da barış ve kardeşlik içerisinde yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Tosyalı, “Hristiyan vatandaşlarımız tarafından kutlanmakta olan Noel Bayramı münasebetiyle, İskenderun Ortodoks Kilisesi’ne ziyarette bulunarak, Hristiyan vatandaşlarımızın bayramlarını kutladık. Ziyaret esnasında, İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Kilise Papazı Dimitri Yıldırım’ın eşliğinde Hristiyan vatandaşlarımızla tek tek selamlaşıp noel bayramlarını tebrik ettik” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” Kentimizde farklı inançtaki farklı kültürdeki insanlar huzur içerisinde yaşar. Bu hoşgörü ortamı devam edecek. Önemli olan bütün renkleri barındıran bir coğrafyada kardeşçe yaşayabilmektir ” şeklinde konuştu.

Noel ayinin ardından kilise salonunda protokol üyeleri çocuklarla birlikte noel pastası kesti.

Düzenlenen programda birlik beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>