İTSO BAŞKANI YILMAZ ÜYE ZİYARETLERİNE ÖNEM VERİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İTSO yönetimi esnafla iç içe

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri üye ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor.

Her fırsatta halkla iç içe olan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, esnafları da ziyaret ederek sorunları dinliyor, çözüm yolları arıyorlar.

Esnafın sorunlarını çok iyi bilen ve bu sorunların çözümü noktasında yoğun çaba sarf eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, el birliği ile sorunların çözümü için çaba sarf ettiklerini belirterek, “Sizlerin sorunlarını yerinde dinlemek ve bu sorunlara çözüm bulmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Temennimiz esnafımızın ekonomik yönden daha da iyi olmasdır. İTSO yönetimi olarak sizlerin sorunlarını gerek odamızda gerçekleştirdiğimiz toplantılarla gerek sizleri ziyaret ederek yerinde tespit ettiğimiz sorunların çözümüne yönelik özveri ile çalıştığımızı ifade etmek istiyorum. Esnaflarımız ve üyelerimiz bizler için çok değerli. Her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini karşılarında gören esnaflar ise, ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirerek, “Sizlerin bizleri iş yerlerimizde ziyaret etmeniz, bir çayımızı, kahvemizi içmeniz, bizlere ne kadar değer verdiğinizi zaten göstermektedir. İskenderun esnafları olarak İTSO’dan memnunuz. Her zaman sizleri yanımızda görmekten onur ve mutluluk duymaktayız” dediler.

Esnaf ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>