Başkan Yeloğlu Defne İlçesi’nde muhtarlarla bir araya geldi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Defne İlçesi’nde görev alan muhtarlarla bir araya geldi.

Ak Parti Defne İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği programa Başkan Yeloğlu’nun yanı sıra Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ak Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök,  AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, Defne Muhtarlar Dernek Başkanı Muhsin Demirel ile muhtarlar ve basın mensupları katıldı.
DEFNE HATAY’A DEĞER KATAN BİR İLCEMİZ
AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgursoy Çelik burada yaptığı açıklamasında; “Defne ilçemiz Hatay’ımızın kıymetli ilçelerinden bir tanesi. Adını bile kendinden has alan bir ilçemiz. Bu sebeple Hatay’a değer katan bir ilçemiz. Şu an burada olmaktan gurur duyuyorum. İnşallah bu bir araya gelmelerimiz ve istişarelerimiz daha sık olmasını temenni ediyorum. Türkiye olarak ve tabi ki Hatay olarak zor süreçlerden geçtiğimiz doğrudur. Bizleri bölmek isteyenler, kültürümüzü alt üst etmek isteyenler, ormanlarımızı mahvetmek isteyenler, birliğimizi ve beraberliğimizi alt etmeye çalışanlar her zamana olduğu gibi yine sahnedeler. Çeşitli çeşitli yöntemlerle bizleri bu güçlü birliğimizi elimizden almaya çalışıyorlar. Bizler bir arada olduğumuz zaman, omuz omuza durduğumuz zaman bu milletin nelere kadir olduğunu ve nelerin üstesinden geldiğini onlar çok yakın bir zaman önce tecrübe ettiler. 15 Temmuz destanını bizler Hatay’ımızın 15 ilçesi olarak ve ülkemizin 81 vilayeti olarak hep birlikte gördük, şahitlik ettik ve hep beraber omuz omuza verdik. Bu bayrağımız için, bu topraklarımız için, bu vatanımız için birlikte mücadele ettik. Bundan sonra da mücadele etmeye devam ede edeceğiz. Ülkemizde güzel şeyle oluyor. Hem yerli hem de milli noktada çok güzel bir duruş sergiliyoruz. Savunma sanayi dediğimiz zaman artık her şeyi kendimiz yaparak kendi sistemimizle ve teknolojimizle donattığımız güçlü bir savunma sistemimiz var.” Diye konuştu.
BURADA HİÇ KİMSE ÖTEKİ DEĞİL
AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu da yaptığı konuşmasında; “Bu tür toplantıları arttırmamız lazım. Bizlerde aynı düşüncedeyiz. Burada hiç kimse öteki değil. Burada hiç kimse bu memleketin ikinci sınıf evladı değil. Bizler burada hepimiz bu memleketin birinci sınıf evlatlarıyız ve vatandaşlarıyız. Bu tür toplantıların en büyük etkisi iletişimdir. Her şeyin başı iletişimden geçiyor. Onun için bu iletişim ortamına, tanışma, görüşme ve hatırlanma vesilesi olan bu toplantıyı hazırlayan Kenan Başkanıma teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız bizim için çok önemli şahsiyetlerdir. Bu dünde böyleydi, yarında böyle olacak ve devam edecek. Bize ulaşamayan kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi oluyorsunuz. Belde ve mahallede insanlarımızı ilgilendiren her ne sıkıntı var ise o sıkıntıyı yaşayan sizlersiniz.” İfadelerini kullandı.
BURADAKİ MUHTARLARIN HEPSİ BİZLERİN KARDEŞLERİ
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ise; “Bizlere ev sahibi olan Kenan başkanıma teşekkür ederim. Buradaki muhtarların hepsi bizlerin kardeşleridir. Teşkilat olarak bizler Antakya’da elimizden geleni yapacağız. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesi noktasında temennide bulunuyorum. Sadece oturumlarda değil seçimlerde sandığa da yansıması gerekiyor. Burada artık CHP birinci parti olmasın.” Dedi.
BİZLER HER ZAMAN DEFNE İLÇEMİZDEYİZ
AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen de yaptığı kısa konuşmasında; “ İl Başkanımızın göreve geldikten sonra böyle bir program yapmayı düşünüyorduk. Biz daha sonraki seçimlerden sora da Defne İlçemize gelinmiyor diye duyumlar oluyordu. Görüyorsunuz ki seçimler yok bakın bizler buradayız. Bizler her zaman Defne İlçemizdeyiz. Seçimlerde de bizlere gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler burada ilkleri başardık. Harbiye’de bir seçim ofisi açtık. Dışişleri Bakanımızın katılımları ile gerçekleştirdik.” Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>